Bestuursleden

Leeftijd: 
16-25j

KLJ Sleidinge telt dit werkjaar 23 bestuursleden en 1 volwassen begeleidster. De bestuursleden vinden tal van leuke, coole, ontspannende activiteiten uit en proberen de leden zo goed mogelijk te entertainen tijdens de spelletjes. We proberen ervoor te zorgen dat iedereen zich goed voelt binnen onze groep en dat we samen een leuke toekomst tegemoet gaan. En laat dit nu net de gedachte zijn waar iedereen aan denkt als je zegt dat je lid bent van KLJ! KLJ staat gekend als één grote vriendengroep waar jong en oud samen plezier maken. En dat is ook waar wij als bestuur naar blijven streven, elk jaar opnieuw.

Delphine Van Hecke

Hallo, ik ben Delphine. Ik ben dit jaar voor het derde jaar jullie hoofdleidster, maar dat wisten jullie misschien al. Ik ben 23 jaar en ben zopas gestart als leerkracht Geschiedenis en Maatschappelijke Vorming in het College Onze-LieveVrouw ten Doorn. Ik ben reeds 14 jaar lid van KLJ Sleidinge en wat eerst begon als een hobby, groeide later uit tot een echte passie! Ik ben nu gestart aan mijn 7 de jaar als bestuurslid en ben hiermee één van de ‘oldies’ binnen het bestuur. De activiteiten zullen dit jaar stuk voor stuk geweldig worden en ik hou ervan om jullie blije en enthousiaste gezichten steeds weer te zien. Naast hoofdleiding neem ik nog enkele taken op mij. Met vragen over je sportfeestuniform of over sportfeesten zal ik je graag verder helpen. Tijdens ons jaarlijks toneelweekend kan je me dit jaar niet alleen langs de zijlijn van het podium spotten als souffleur, ik zal er ook een kleine rol spelen. En vooral niet te vergeten: samen met nog enkele andere bestuursleden zorg ik voor een knallende editie van de startdag voor onze -16’ers.

Sven Baete

Hallo iedereen, ik ben Sven! Ik ben 23 jaar en aan het werk als koeltechnieker. Dit jaar wordt mijn 5de jaar als bestuurslid. Ik hou van zomerse sportfeesten en het jongenskamp. Het wordt ook mijn 3de jaar als hoofdleider van KLJ Sleidinge. Ik leid de vergaderingen in goede banen en bemiddel waar nodig. Ik ben ook dansverantwoordelijke waarbij ik ervoor zorg dat jullie de dansjes tiptop kunnen!

Lies Cauwels

Hallo! Ik ben Lies. Ik ben 22 jaar en start nu mijn 5 de jaar als leiding. Ik studeer pedagogiek en onderwijskunde en zit momenteel in mijn eerste master. Naast de KLJ heb ik ook nog een andere hobby, atletiek, waar ik trainster ben en ook zelf loop. Het zal jullie dus niet verbazen dat ik elk jaar extra hard uitkijk naar een zomer vol sportfeesten waar ik kan lopen, dansen, wimpelen en piramide bouwen! Binnen de KLJ ben ik verantwoordelijk voor de evaluaties en probeer ik mijn best te doen om nieuwe leden te werven. Elke week kijk ik uit naar vrijdagavond of zondagnamiddag om me samen met jullie te amuseren en zot te doen tijdens alle leuke activiteiten!

Ruben Goethals

Hey, ik ben Ruben. Tijdens de maand waarin we opnieuw activiteiten hebben met elkaar, word ik 23 jaar. In september ben ik beginnen werken als betrouwbaarheidsingenieur op Arcelor Mittal Gent. Tijdens de activiteiten en evenementen kan ik me uitleven, dat is de reden waarom ik me dit jaar opnieuw heb ingeschreven in KLJ Sleidinge. Dit jaar ben ik er mede verantwoordelijk voor dat ons eigen sportfeest er eentje wordt om nooit meer te vergeten! Ook ben ik DLO-verantwoordelijke. Zo zorg ik ervoor dat jullie de kringdans, bondsreeks en parendans fantastisch kunnen dansen.

Marthe Vereecke

Hallo, ik ben Marthe. Ik ben 22 jaar en zit momenteel in mijn 2de jaar ‘Master Pedagogische Wetenschappen’. Ik start nu aan mijn 5de jaar als bestuurslid. Ik hou van actieve spelletjes waarbij ik het competitiebeest in mij kan loslaten, maar ook rustige activiteiten waarbij we gewoon gezellig samenzijn, kunnen mij bekoren. Daarnaast vind ik de sportfeesten het allerleukste binnen onze KLJ en sta ik met plezier elke zondag van de zomervakantie vroeg op. Ook ik neem enkele taken voor mijn rekening. Ik ben de kassierster binnen ons bestuur dus voor alle geldzaken kan je bij mij terecht. Ook de fuiven neem ik voor mijn rekening. Dit jaar zullen we weer alles uit de kast halen om opnieuw te zorgen voor een geslaagde editie van de Zomerfuif en Feaster. 

Sander De Baerdemaeker

Hallo, ik ben Sander. Ik ben 24 jaar en ben zelfstandige in de tuinaanleg en -onderhoud. Ik ben nu gestart aan mijn 5de jaar als bestuurslid en ik hou van actieve spelletjes zoals terreinspelen. De taken die ik opneem binnen ons bestuur zijn: onderhoud van het lokaal, de ledenwerving en -binding en als laatste ben ik ook verantwoordelijk voor de sportfeest komende zomer. Ik kijk er al naar uit!

Emma Lippens

Hallo, ik ben Emma. Ik word in december 21 jaar en volg momenteel de opleiding ‘Master in de farmaceutische zorg’. In de week zit ik op ‘kot’ te Gent en in het weekend leef ik me heel graag eens uit op de KLJ! Ik ben reeds 9 jaar lid van KLJ Sleidinge en ik ben nu gestart aan mijn 5de jaar als bestuurslid. Ik vind alle activiteiten even leuk, als ik maar samen kan zijn met mijn vrienden en vriendinnen die ik in de KLJ heb gemaakt. Uiteraard is de sportfeestzomer toch wel het hoogtepunt van het KLJ werkjaar! In november sta ik sinds enkele jaren steeds paraat om van ons jaarlijks galabal een spetterend feestje te maken. Tussen het KLJ werk en het studeren door, hou ik me ook graag sportief bezig.

Lorenzo De Wever

Dag iedereen, ik ben Lorenzo. Ik ben 23 jaar en werk bij Bodacon BVBA. Ik zit nu 6 jaar in de KLJ waarvan 5 jaar als bestuurslid. Ik ben een echte doorzetter en in alle stilte sluip ik naar de overwinnen tijdens de activiteiten. Wanneer niemand dat verwacht, is het zoveel leuker om te winnen. Ik hou ervan om te ravotten en ben niet bang om me eens goed vuil te maken. Dit jaar zal ik ervoor zorgen dat we een onvergetelijk +16-weekend hebben waar we met z’n allen samenzijn. Maar ook voor ons eigen sportfeest steek ik in de loop van het jaar én in augustus graag de handen uit de mouwen om alles voor te bereiden.

Linde De Muynck 

Hallo, ik ben Linde. Ik ben 21 jaar en ben net afgestudeerd als Event- en Projectmanager. Hoewel ik die examens en al dat studeren niet zo leuk vind, ga ik er nog een laatste jaartje “Marketing” bijstuderen. Ik hou dus van de feestjes die we organiseren zoals de zomerfuif en Feaster, waar ik verantwoordelijk voor ben, maar ook de zondagse activiteiten zoals waterspelletjes of kooknamiddag vind ik geweldig! Naast het organiseren van deze niette-missen evenementen ben ik ook verantwoordelijk voor de bestuursactiviteiten en Instagram. Want geef toe, jullie willen toch ook dat KLJ Sleidinge instafamous wordt?!

Daan De Naeyer 

Hallo, ik ben Daan. Ik ben 21 jaar en dit is nu mijn 4 de jaar leiding. Ik start dit jaar als werfleider bij het bedrijf Fixsus. Binnen de KLJ heb ik ook nog enkele taken die ik op mij neem. De grootste hiervan is de fuifwerkgroep. Ik sta er in voor de elektriciteit en zorg er dus voor dat we steeds licht en geluid hebben. Daarnaast doe ik ook de onderhoudswerken aan het lokaal en ben ik verantwoordelijk voor het vendelen.

Alicia Cocquyt 

Hallo ik ben Alicia. Ik ben 19 jaar en volg momenteel de opleiding ‘Biomedische laboratoriumtechnieken’. Dit jaar start ik mijn 4de jaar als bestuurslid. Ik doe het liefst de sportfeesten, maar voor een vuil spel of eens in de modder rollen, kan je mij ook altijd bellen. Ik neem ook nog enkele taken voor mijn rekening waaronder ledenwerving en ledenbinding. Hiernaast ben ik ook nog verantwoordelijk voor de gewestactiviteiten zodat jullie af en toe jullie gewestvriendjes kunnen zien.

Ine Grawet

Hallo, Ik ben Ine. Ik ben 20 jaar en zit in mijn laatste jaar kleuteronderwijs. Ik start nu mijn 3de jaar als bestuurslid en ik heb een groot hart voor kinderen. Zowel de activiteiten voor - als + 16 waar ik verantwoordelijk voor ben, bereid ik met veel plezier voor zodat ik samen met de leden een toffe avond/middag te beleven! Dit jaar ben ik als 2de jaar medeverantwoordelijk voor ons galabal. We zorgen voor een chique avond vol glitter & glamour! Dit is altijd een spannende uitdaging, maar eentje die ik opnieuw volledig zie zitten. Daarnaast kan jij bij mij ook terecht voor je uniformpje aan te kopen/in te wisselen. Op deze manier kunnen we tijdens de zomer extra schitteren! We maken er samen opnieuw een tof jaar van!

Eloïse Goethals

Hallo, ik ben Eloïse. Het is dit jaar het 3 de jaar dat ik bestuurslid ben van KLJ Sleidinge. Ik studeer nog en momenteel volg ik de opleiding ‘verpleegkunde’ aan Arteveldehogeschool. Ik ben Sociale Media-verantwoordelijke, dit betekent dat jullie op tijd berichtjes van mij zullen krijgen op Facebook over de activiteiten, foto’s zullen te zien krijgen op Instagram maar ook leuke TikToks kunt bekijken op onze TikTok-pagina! Daarnaast zit ik ook in het gewest. Wij zorgen ervoor dat jullie een paar keer in het jaar jullie gewestvriendjes terug kunnen zien. Als laatste zorg ik er voor dat de dansjes van de sportfeesten op tijd aan jullie worden aangeleerd zodat we op de sportfeesten kunnen schitteren! Hier wil ik nog graag aan toevoegen dat de sportfeesten en het meisjeskamp mijn favoriete activiteiten zijn.

Thomas Cazaerck 

Hallo, ik ben Thomas. In oktober word ik 19 jaar en sinds kort werk ik bij ArcelorMittal als onderhoudsmekanieker. Dit jaar is mijn 3de jaar in het bestuur. Ik vind het leuk om allemaal samen te ravotten en ons te amuseren! Ook zit ik in de toneelwerkgroep en in de fuifwerkgroep. Zo zorg ik er, samen met mijn teamleden, voor dat het toneeldecor gemaakt wordt en dat onze 2 fantastische fuiven goed voorbereid kunnen doorgaan.

Louise Lippens

Hey, ik ben Louise. Ik ben 18 jaar en ik volg momenteel de opleiding ‘landbouw’ aan de hogeschool. Het is nu mijn 3 de jaar als bestuurslid. Hoe actiever de activiteiten, hoe leuker ik ze vind. Ravotten in de modder hoort er zeker bij. Ik zit dit jaar opnieuw in de fuifwerkgroep (Feaster en Zomerfuif), dus ik zorg er mede voor dat alles goed verloopt en dat honderden mensen ervan kunnen genieten. Ik zit ook in de werkgroep voor het toneeldecor. Wij zorgen ervoor dat de toneelspelers met trots in het decor en op het podium kunnen staan. Op de sportfeesten kan je me ook zeker en vast terugvinden.

Gert Heyman

Hallo ik ben Gert. Ik ben 18 jaar en ik ben net afgestudeerd als slager traiteur in Brugge. Ik start nu met mijn 3de jaar als bestuurslid. Ik hou van zotte activiteiten en gewoon van zot doen op kamp bijvoorbeeld. Eén van mijn taken binnen het bestuur is drankaanvuller, ik rij om drank als het (bijna) op is en ik zorg ervoor dat er altijd voldoende drankjes in de frigo staan. Ik ben ook verantwoordelijk voor ons jaarlijkse Galabal. Ik zorg er, samen met enkele andere bestuursleden, voor dat het daar een dik feestje wordt, zoals altijd.

Julie Geldhof 

Hallokes, ik ben Julie! Ik ben 18 jaar en begin nu aan mijn 2de jaar als leiding binnen KLJ Sleidinge. Ook zal ik dit jaar starten met de opleiding diergeneeskunde, spannend! Ik houd van activiteiten waarin ik alles kan geven, want dan amuseer ik mij altijd ten volste. Dit werkjaar ben ik terug verantwoordelijk voor het wimpelen, maar ook van ons sportfeest zal ik het beste proberen maken met nog enkele andere bestuursleden! Dit wordt voor mij een nieuwe uitdaging, maar ik zie het al zeker en vast zitten om er samen voor te gaan.

Hannah Caboor

Hallo, ik ben Hannah. Ik ben 19 jaar oud en begin dit jaar aan het 2 de jaar van de opleiding Psychologie aan de universiteit van Gent. Ik ben reeds 6 jaar lid van KLJ Sleidinge en dit is mijn 2 de jaar als bestuurslid. Het leukste aan de KLJ vind ik het gezellig samen zijn met iedereen. Ik ben binnen de KLJ verantwoordelijk voor enkele taken. Zo neem ik dit jaar het secretariaat over van Emma. Daarnaast ben ik samen met enkele andere bestuursleden verantwoordelijk voor de ledenwerving en -binding en vertegenwoordig ik onze jeugdbeweging in de jeugdraad.

Florence Van Hyfte

Hallokes, ik ben florence. Ik ben 18 jaar en ik zit in mijn zevende specialisatie jaar thuis- & bejaardenzorg. Het is mijn 1 ste jaar in de leiding. Ik help mee met het organiseren van ons fantastisch galabal! Ook kun je me vinden bij het gewest! Mijn favoriete activiteit is het zwijn uithangen tijdens vuilspel en natuurlijk shinen in ons oranje KLJ-uniform op de sportfeesten!

.

Lenie Vermeulen

Hey, Lenie hier! Ik ben 18 jaar en dit is mijn 1 ste jaar als bestuurslid. Ik ga dit jaar starten met de studie ‘Bio-Ingenieur’. Ik zorg ervoor dat de website van KLJ Sleidinge up-to-date blijft en dat jullie de belangrijkste informatie op facebook kunnen terugvinden. Mijn favoriete activiteit is de terreinspelen, want als het KLJ is ravot ik het liefst in de modder. Doorheen het jaar kijk ik zoals velen onder jullie al uit naar de zomer. 2 maanden vol gezellig samen zijn op de oefeningen en sportfeesten. Ik start dit werkjaar alvast met een brede glimlach op mijn gezicht!

Emmelie Cocquyt

Hey hey, ik ben Emmelie. Ik ben 18 jaar en ga starten aan mijn opleiding "kleuteronderwijs". Ik ben dit jaar nieuw in het bestuur, maar ik heb er al heel veel zin in om te kunnen starten. Ik hou van ruige spelletjes en maak mij graag eens vuil. Als er modder is, ben ik graag van de partij. Zoals elk bestuurslid, heb ik ook een aantal taken die ik op mij zal nemen, zoals de PR. Ik zal in contact te komen staan met de pers en op die manier KLJ op de kaart proberen zetten. Ook ben ik samen met nog een aantal bestuursleden verantwoordelijk voor ons eigen sportfeest dit jaar. Ik hoop dat we er een top editie van kunnen maken dit jaar.

Jasper Van Hamme 

Hallo, ik ben Jasper. Ik ben 16 jaar en zit momenteel in het 5de middelbaar. Ik volg de richting Wiskunde-Wetenschappen 8u. Naast KLJ speel ik ook voetbal bij FC Sint-Joris Sleidinge. Dit is mijn 1ste jaar als bestuurslid en mijn favoriete activiteiten zijn sportieve spelletjes en waterspelletjes (als het goed weer is ). Ik vind het ook altijd superleuk om op mooie zomeravonden te oefenen voor de sportfeesten. Ik ben dit jaar verantwoordelijk voor de leidingsactiviteiten, maar dit wil zeker niet zeggen dat ik minder enthousiast zal zijn op de andere activiteiten. Ik krijg ook meteen de eer om de fuiven mee te helpen opbouwen en organiseren. Samen met de volledige fuifwerkgroep proberen we ervoor te zorgen dat er alweer twee onvergetelijke fuiven voor de deur staan.

Amaury Vanderlinden 

Hallo, ik ben Amaury. Ik ben 16 jaar en volg momenteel de richting LO sport. Ik ben nu aan mijn 1 ste jaar als bestuurslid begonnen. Ik hou van competitieve spelletjes maar ook van activiteiten die intensief maar ook spannend zijn (vb. guerrilla tocht). Ik ben dit jaar al meteen verantwoordelijk voor bepaalde taken. Zo neem ik dit jaar het galabal voor mijn rekening, ben ik deel van onze VZW geworden en ga ik met veel plezier de muziekreeks van het vendelen aanleren.